Om oss

Välkommen till Bygglovstjänst – en smidig väg till ditt bygglov och startbesked!

Vi förenklar bygglovsprocessen

Välkommen till Bygglovstjänst – er partner för smidiga och professionella bygglovsprocesser! Vi är baserade i hjärtat av Stockholm men sträcker våra tjänster över hela Sveriges geografi, och vi är stolta över att vara er förtrogna expert inom småhusbyggnation.

Vår Expertis: Vi specialiserar oss på en rad tjänster som är avgörande för framgångsrika byggprojekt. Från detaljerade bygglovsritningar och konstruktionsritningar till VVS-ritningar, energiberäkningar och brandskyddsbeskrivningar – vårt erfarna team av experter står redo att bistå er genom varje steg av er bygglovsprocess.

Geografisk Räckvidd: Oavsett var ni befinner er i Sverige, sträcker vi våra tjänster över samtliga 290 kommuner. Er plats är inte en hindring för att få tillgång till våra skräddarsydda lösningar och expertis.

Nischade Inom Småhus: Vi har en passion för småhusbyggnation och har förfinat vår expertis för att möta de unika utmaningarna och behoven inom detta område. Oavsett om ni planerar en nybyggnation, renovering eller tillbyggnad, kan ni lita på att vi har den specialistkompetens som krävs för att göra ert projekt till verklighet.

Kundnöjdhet och Personligt Engagemang: För oss är varje projekt unikt, och vi sätter dig i centrum: Nöjdhet är vår översta målsättning!. Vi är här för att göra er byggresa så smidig och framgångsrik som möjligt.

Välj Bygglovstjänst för att omvandla era visioner till byggverklighet med hjälp av pålitlighet, kompetens och omsorg. Vi ser fram emot att vara er partner i varje steg av er byggresa!