Om oss

Välkommen till Bygglovstjänst – en smidig väg till ditt bygglov och startbesked!

Vi förenklar bygglovsprocessen

Välkommen till Bygglovstjänst – er partner för smidiga och professionella bygglovsprocesser! Vi är baserade i hjärtat av Stockholm men sträcker våra tjänster över hela Sveriges geografi, och vi är stolta över att vara er förtrogna expert inom småhusbyggnation.

Vår Expertis: Vi specialiserar oss på en rad tjänster som är avgörande för framgångsrika byggprojekt. Från detaljerade bygglovsritningar och konstruktionsritningar till VVS-ritningar, energiberäkningar och brandskyddsbeskrivningar – vårt erfarna team av experter står redo att bistå er genom varje steg av er bygglovsprocess.

Geografisk Räckvidd: Oavsett var ni befinner er i Sverige, sträcker vi våra tjänster över samtliga 290 kommuner. Er plats är inte en hindring för att få tillgång till våra skräddarsydda lösningar och expertis.

Nischade Inom Småhus: Vi har en passion för småhusbyggnation och har förfinat vår expertis för att möta de unika utmaningarna och behoven inom detta område. Oavsett om ni planerar en nybyggnation, renovering eller tillbyggnad, kan ni lita på att vi har den specialistkompetens som krävs för att göra ert projekt till verklighet.

Kundnöjdhet och Personligt Engagemang: För oss är varje projekt unikt, och vi sätter dig i centrum: Nöjdhet är vår översta målsättning!. Vi är här för att göra er byggresa så smidig och framgångsrik som möjligt.

Välj Bygglovstjänst för att omvandla era visioner till byggverklighet med hjälp av pålitlighet, kompetens och omsorg. Vi ser fram emot att vara er partner i varje steg av er byggresa!

Våra populära tjänster

Kundnöjdhet är viktigt för oss

Agnes Turos
Agnes Turos
2024-06-12
Roman har varit till mycket stor hjälp, svarar snabbt och alltid hjälpsam med alla dina frågor. Rekommenderar starkt. :)
Shaker Asba
Shaker Asba
2024-06-11
Jag vill ge en stor eloge till Roman , bygglovtjänst för den utmärkta service jag mottagit. Deras bemötande var inte bara professionellt utan också otroligt snabbt och effektivt. Jag blev imponerad av deras noggrannhet och engagemang för att säkerställa att allt blev rätt. Tack för en fantastisk upplevelse och för att ni överträffade mina förväntningar!
Daniel Hedberg
Daniel Hedberg
2024-05-27
Roman är otroligt kunnig inom sitt område. Lyhörd, snabb återkoppling, tydliga instruktioner. Kan verkligen rekommendera "Bygglovstjänst" för alla jag känner.
Susanne Eriksson
Susanne Eriksson
2024-04-09
Proffsiga, snabba och supertrevliga. Rekommenderas varmt. Tack!
Jesper Edh
Jesper Edh
2024-02-21
Snabba klara besked och otroligt bra service!
Lars-Göran Älgevik
Lars-Göran Älgevik
2024-02-12
Roman och Malin har gjort ett kanonbra och snabbt jobb åt mig när vi skulle bygga en komplementbyggnad. Vill verkligen rekommendera dem!
Martin Borgede
Martin Borgede
2024-02-12
Proffsiga, snabba, extremt trevliga. Tog sig tid att lyssna på hur jag ville ha det. Kommunen berömde ritningarna. Kommer varmt rekommendera dem till släktingar och vänner!
Anna Jonsson
Anna Jonsson
2024-01-15
Kan starkt rekommendera! Fått snabb och bra service av Roman med att ta fram bygghandlingar /dimensionsritningar för genomborrning av bjälklag. Även fått bra support efter att Stadsbyggnadskontoret inkommit med följdfrågor, mycket nöjd!
dorotea slimani
dorotea slimani
2023-11-10
Professional service.

Köp Attefallshus ritningar

Drömmer du om ett vackert och funktionellt Attefallshus på din tomt?

Köp våra färdiga ritningspaket. Vi kan även skräddarsy och anpassa ritningen så  att de passar perfekt till dina behov och önskemål.

Attefallshus

Märta

fr. 7 995 kr

Attefallshus

Greta

fr. 7 995 kr

Attefallshus

Ella

fr. 7 995 kr

Attefallshus

Astrid

fr. 7 995 kr

Hjälp med bygglovsritningar

Få en kostnadsfri offert inom 12h. Vi hjälper dig med dina bygglovsritningar från detaljplan granskning till startbesked, alltid till ett fast pris.

kontakta oss 010-148 46 60

Utvalda projekt