Attefallshus – Nacka

Bygg ditt dröm attefallshus i Nacka med vår expertis

Vill du bygga ett attefallshus i Nacka utan krångel och byråkrati? Vi på Bygglovstjänst erbjuder komplett hjälp med bygglovsprocessen för nybyggnad attefallshus. Med vår erfarenhet och expertis kan du känna dig säker på att din dröm om ett attefallshus blir verklighet.

ATTEFALLSHUS 2 GREEN scaled

Kund: Privat
Geografi: Nacka, Sverige
Typ av tjänst: Bygglovsritningar till Attefallshus – Komplett hjälp med bygglovsprocessen för nybyggnad attefallshus
Kort beskrivning om projektet: För en privat kund i Nacka levererade vi en heltäckande tjänst för byggnationen av ett attefallshus. Projektet omfattade allt från den initiala idégenereringen till att erhålla startbesked från kommunen. Vi tog fram detaljerade bygglovsritningar, hanterade all kommunikation med Nacka kommun och säkerställde att alla lokala byggregler och normer följdes. Kundens dröm om ett attefallshus blev verklighet utan hinder, och de kunde påbörja byggnationen direkt efter godkännandet.


Fullservice för attefallshus i Nacka

Vårt projekt omfattade allt från den initiala idégenereringen till att erhålla startbesked från kommunen. Vi tog fram detaljerade bygglovsritningar, hanterade all kommunikation med Nacka kommun och säkerställde att alla lokala byggregler och normer följdes. Vi sköter allt, från ax till limpa, så att du kan fokusera på din vision.

Våra tjänster

Bygglovsritningar till attefallshus
Kommunikation med Nacka kommun
Hantering av alla lokala byggregler och normer
Projektledning från start till mål

Resultatet

Kundens dröm om ett attefallshus blev verklighet utan hinder, och de kunde påbörja byggnationen direkt efter godkännandet. Vi garanterar att du får en smidig och effektiv bygglovsprocess, så att du kan njuta av ditt nya hem i Nacka.