3D-rendering

Garanterat fackmannamässiga 3D-renderingar av erfarna experter – alltid till fast pris

3D-visualisering av ditt byggprojekt
Garanterat fackmannamässiga renderingar
En projektledare tillgänglig under hela processen
Alltid fast pris
Tack! Din förfrågan har nu skickats iväg.
Oj! Något gick snett när förfrågan skulle skickas iväg.
/ Processen

Hur går det till?

Steg 1
01

Offertförfrågan

Maila oss på offert@bygglovstjanst.se och beskriv kortfattat vad du har tänkt bygga. Vi skickar sedan ut en offert till dig.
02

Projektstart!

Efter att du har godkänt offerten ringer din personliga projektledare upp dig för att ta emot ytterligare underlag som kan behövas för att göra din idé till verklighet.
Steg 2
Steg 3
03

Ritningar skapas

Vi skapar samtliga ritningar åt dig inom 1-2 veckor och skickar ut dem till dig för granskning. Ritningarna revideras enligt dina önskemål tills du är nöjd.
04

Leverans!

Om du vill kan vi skicka in dina ritningar till kommunen och sköta kontakten med dem – så att du slipper. Efterfrågar kommunen kompletteringar så fixar vi detta.
Steg 4

Kontakta oss idag

Vi är navet mellan ditt bygglov, kommunen och handlingarna som krävs. Vi har koll på plan- och bygglagen så väl som kommunens regleringar. Med vår specialistkompetens hjälper vi dig med bygglov var du än befinner dig.

Bygglovsritning villa Stockholm
/ Frågor och svar

3D-renderingar

Vi på Bygglovstjänst är experter på bygglov och hjälper dig gärna hela vägen från idé till startbesked. Du kan också anlita oss enbart för 3D-renderingar eller andra specifika ritningar/dokument. Vårt erfarna team av experter upprättar fackmannamässiga 3D-renderingar för ditt projekt. Läs mer om vad 3D-renderingar är och när du behöver dem här nedan.

Vad är en 3D-rendering?

En 3D-rendering är en digital illustration i 3D som skapas utifrån ett byggprojekts digitala ritningar. En 3D-rendering är alltså en verklighetsnära bild av hur ditt projekt kommer att se ut när det är klart – med detaljer som möbler och inredning för interiöra miljöer, och växtlighet och omgivande byggnader för exteriöra miljöer.

Vad kostar en 3D-rendering?

Priset för en 3D-rendering varierar förstås mycket beroende på hur stor och detaljrik ursprungsritningen är. För en mindre ombyggnad eller ett mindre nybygge (Attefallshus exempelvis) kostar en 3D-rendering i regel från 3000 kr. Vi ger alltid fast pris på 3D-renderingar. Du vet alltså redan innan leverans exakt hur mycket 3D-renderingen kommer att kosta dig.

När behöver man 3D-renderingar?

Att ha en 3D-illustration av ditt planerade bygge är både praktiskt och inspirerande. Exempel på när du behöver en 3D-rendering är:

– Vid bygglovsansökan eller bygganmälan är det oftast inget krav att bifoga 3D-rendering. Däremot kan det öka dina chanser att få bygglovet godkänt, eftersom det underlättar för beslutsfattarna i din kommuns byggnadsnämnd att få en klar bild av vad du vill bygga, samt hur du tänkt lösa kommunens specifika krav. I vissa kommuner och vissa områden är det extra viktigt att din idé smälter in i omgivningen och då är en illustration i 3D det bästa alternativet.
– När grannemedgivande krävs gör en 3D-rendering det enklare för dig att visa dina grannar hur du planerar att bygga.
– När man bygger nytt för försäljning är 3D-renderingar ett nödvändigt instrument för att visa potentiella köpare hur huset/affärslokalen kommer se ut i verkligheten.
– 3D-renderingar är också ett bra verktyg för dig själv och familjen där ni kan få en bild av hur olika lösningar kommer se ut, och göra justeringar innan första spadtaget.

Oavsett varför du behöver en 3D-rendering hjälper vi dig. Bygglovstjänst garanterar fackmannamässiga 3D-renderingar och du får alltid fast pris, oavsett om du själv har befintliga ritningar eller om du vill att vi skapar dem åt dig.

Måste man ha 3D-rendering för att söka bygglov?

Nej, i regel behöver du inte skapa 3D-renderingar av dina ritningar för att söka bygglov. Det är dock ofta ett bra sätt att visualisera ditt bygge, och kan hjälpa dig att övertyga kommunen om att det är välgenomtänkt och passar in i omgivningen.

Hur ser en 3D-rendering ut?

En 3D-rendering är en detaljerad och verklighetsnära 3D-illustration som utgår från dina digitala ritningar. Se exempel på 3D-renderingar från våra kundprojekt längre ned på sidan.

/ Portfölj

3D-renderingar vi har skapat

3D-rendering Linköping
Förstora
3D-rendering Helsingborg
Förstora
3D-rendering Haninge
Förstora
3D-rendering Södertälje
Förstora
3D-rendering Norrtälje
Förstora
3D-rendering Huddinge
Förstora
3D-rendering Åre
Förstora
3D-rendering Haninge
Förstora
Bygglovsritningar, konstruktionsritningar, energiberäkningar, VVS-ritningar, brandskyddsbeskrivningar, 3D-renderingar, 3D-modeller, kontrollansvarig – vi är din bygglovskonsult i Sverige.
Bygglovsritningar, konstruktionsritningar, energiberäkningar, VVS-ritningar, brandskyddsbeskrivningar, 3D-renderingar, 3D-modeller, kontrollansvarig – vi är din bygglovskonsult i Sverige.
/ Kontakt

Tveka inte att höra av dig till oss

Du når oss antingen via kontaktformuläret eller e-post.

Vi svarar alla vardagar 08 - 17!

Tack! Din förfrågan har nu skickats iväg.
Oj! Något gick snett när förfrågan skulle skickas iväg.